Ida panzio logo
magyar english deutsch italiano espanol slovenska romani

Megközelítése

Az Ida Panzió/Vendégház a Sas-hegy elegáns zöldövezetében fekszik csupán 3 km-re a történelmi városnegyedtől, a bevásárló és szórakoztató központtól.

Megközelítés tömegközlekedési eszközzel:

Budapest Nyugati pályaudvarról
Utazzon a 3-as metróval a Ferenciek teréig. Ott szálljon át a 8 E jelzésű buszra (Gazdagréti tér végállomás irányába, a megálló a Jégbüfé előtt található). A 8 E buszról a Zólyomi úti megállónál szálljon le, amely a Novotel Hotel után következik. A leszállást követően jöjjön egyenesen a Zólyomi úton, majd a sarkon forduljon jobbra a Bod Péter utcába, az út végén bal oldalt található az Ida Panzió/Vendégház.

Budapest Keleti pályaudvarról
Szálljon fel a 8 E jelzésű buszra (Gazdagréti tér végállomás irányába), és utazzon a Zólyomi úti megállóig, amely a Novotel Hotel után következik. A leszállást követően jöjjön egyenesen a Zolyómi úton, majd a sarkon forduljon jobbra a Bod Péter utcába, az út végén bal oldalt található az Ida Panzió/Vendégház.

Budapest Déli pályaudvarról
Utazzon az 139-es autóbusszal a Fehérló utcai megállóig. Picit visszasétálva megpillanthatja a sárga, IDA - felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk.

Megközelítés autóval

M1, M7 autópálya
Az M1, M7 autópálya bevezeti Önt Budapestre. A jobb oldali sávban maradva, kövesse a Erzsébet-híd /Centrum táblát. Az első közlekedési lámpánál forduljon balra, ezt követően szemben megpillanthatja sárga IDA-felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk.

M3 autópálya
Az M3 autópályát elhagyva a Centrum tábla irányában haladva eljut a Huhgária krt.-ra. A Hungária krt.-on a hatodik lehetőségnél forduljon jobbra, ez a Thököly út. Továbbiakban a Thököly út, Rákoczi út, Kossuth Lajos utca, Erzsébet híd, Hegyalja útvonalon haladjon! A Hegyalja úti hosszas emelkedő; után egy balra kanyarodó felüljárón jöjjön, amelyen Bécs, Győr felé lehet eljutni. Az első közlekedési lámpánál kérjük forduljon jobbra, innen egy sárga, IDA-felíratú tábla elvezeti hozzánk.

M5 autópálya
Az M5 autópályát elhagyva a Lágymányosi híd irányába haladjon tovább. Továbbiakban a Lágymányosi híd, Szerémi út, Galvani út, Andor utca, Egér út. Budaörsi út, A jobb oldali sávban maradva, kövesse a Erzsébet-híd /Centrum táblát.
Az első közlekedési lámpánál forduljon balra, ezt követően szemben megpillanthatja sárga IDA-felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk.


© Ida Panzió | Generated: 2024-04-22 16:31:15 | Weboldal készítés